Reacties

Geknipt en geplakt uit de mailboxen van het bestuur.


 
Beste Onno,
  
Bedankt voor het organiseren van de reŁnie.
Hierbij wat impressies (foto's, al online in de rubriek foto's ).
Fred Hopman
Beja!

Nu het weekend achter de rug is, wil ik toch nog even reageren op afgelopen zaterdag. Ik heb zeer genoten van de reŁnie. Ik heb met sommige
oud-leerlingen zeer diepgaande gesprekken gevoerd die mijn goede herinnering aan de Prins Bernhard HBS weer extra hebben doen toenemen.
Ook Ada, mijn vrouw, heeft goede gesprekken kunnen voeren met collega's en heeft zich heel thuis gevoeld.

Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite die jullie als bestuur hebben gehad om deze reŁnie te organiseren. Het was aan ons besteed!
Groeten,

Jan Laan
Geacht bestuur,

Zeer bedankt voor jullie inspanningen om ook deze reŁnie te doen slagen. Het was mogelijk wat uitvoeriger met deze en gene te praten, doordat het minder massaal was. Jammer dat enkelen die op de deelnemerslijst stonden -en die ik wel had willen ontmoeten- alsnog afwezig bleven.

Gezien mijn inmiddels redelijk eerbiedwaardige leeftijd zal het wel de laatste keer zijn. Ik ontdekte dat ik nog drie consumptiemunten heb overgehouden. Kan ik daarmee jullie kostenpost nog verlichten? Laat het mij weten.

Nogmaals mijn grote waardering en een hartelijke groet.
Van Maanen, oud-docent
Beste Beja,

Ik wilde jou en de andere organisatoren nog hartelijk danken voor alle organisatie van de reŁnie, geweldig gedaan allemaal. Er waren weinig bekenden (Bram de Goede, Tineke Klijnstra, en een tijdje met meneer Laan staan praten) dus ik ben niet zo lang gebleven, maar wel prima om geweest te zijn. Achteraf jammer dat ik jou niet even live opgezocht heb, maar vandaar dit mailtje  achteraf.

Wat me ook goed gedaan heeft, is dat ik de dagen ervoor nogal uitgebreid op de website rondgekeken heb, er kwam na zoveel jaar weer heel wat terug.

Hartelijke groet,

Cor Goudriaan

Beste organisatoren reŁnie,

Ik hoop dat jullie op niet al te lange termijn weer eens zoín bijeenkomst willen organiseren, al is het maar in een cafť; de meeste overgebleven docenten hebben niet zoveel jaren meer voor de boeg!

Jullie zeer erkentelijke,

Joop van Schaik

Hallo bestuur,

Bij deze mijn verontschuldiging dat ik er niet was. Door de drukte in ons bedrijf de afgelopen weken en een aantal onverwachte oppasdagen, kon ik de moed even niet opbrengen, oftewel had ik de energie niet om te komen.
Inmiddels kreeg ik mijn broer Bart aan de telefoon; zijn verslag deed mij inzien dat ik iets gemist heb!

Wel wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie inspanningen!

Anke de Boer
Beste Beja,
 
We denken met plezier terug aan de reŁnie. We, dat ben ik en is mijn vrouw. Ze heeft geweldig genoten en is blij dat ze meegegaan is.
Ik had het gevoel dat de sfeer heel goed was. Ook de ruimte werkte daaraan mee.  Er waren niet teveel leerlingen, zodat ieder behalve met leerlingen van eigen klas ook met die van andere klassen gingen praten en dat leverde leuke gesprekken op. Zoiets hoorde ik van een aantal leerlingen. Ook ik heb met heel wat leerlingen fijn gesproken.  
Jullie hebben een en ander uitstekend verzorgd. Ik hoop dat jullie ook het gevoel hebben dat jullie op een geslaagde reŁnie kunnen terugzien. Hartelijk bedankt hiervoor.
Ab Roosendaal
Beste mensen, 

Mijn dank voor de mooie reŁnie-middag. Het was leuk om een aantal oud-klasgenoten weer te spreken. Mijn dank voor het organiseren, jullie hebben veel, maar mooi werk verzet. 

Nogmaals dank.

Tineke Klijnstra

 

Het bestuur heeft na de reŁnie bloemstukjes verstuurd naar de oud-docenten die aanwezig waren, alsook naar de heren Bierling en Langhout,
die om privťredenen niet konden komen.
Tekst op de kaartjes:
Leuk dat u er was! / Jammer dat u er niet bij kon zijn. Stichting ReŁnisten Prins Bernhard HBS.
Naar inmiddels is gebleken, is die geste zťťr op prijs gesteld.

   
Terug naar ReŁnie 2013

 
.