Mini-reŁnies

Mini-reŁnie 1

Willy, Engelina en Ina

Op zaterdag 4 april 2009 kwamen we bij bij elkaar om het delen van herinneringen nog eens dunnetjes over te doen.
Wij, d.w.z. een aantal meiden uit klas 3 in het jaar 1969-1970. Aanwezig waren: Erna, Engelina, Willy, Ina, Susan en Elly. Verhinderd maar wel geÔnteresseerd waren: Guusje en Petra.
We hebben een heerlijke middag gehad. Er werd heel vertrouwd en openhartig met elkaar gepraat. Over een jaar proberen we weer bij elkaar te komen.
 

 
Susan links, Willy, Elly en Ina rechts

 

Mini-reŁnie 2


Namen doornemen en plaatjes kijken!

Op 5 mei 2009 gingen Beja, Onno en Ruud weer op bezoek bij mevrouw DŲrr. Het succes van de reŁnie kwam uiteraard ter sprake!
 

Mini-reŁnie 3
Tot enkele jaren na onze PB-tijd hadden we -incidenteel- nog wel contact.
We: Loes van Daele, Beja Peijpers en Gonnie van Zalinge.  Het verwaterde...

 

Gonnie en Loes

Maar we hebben de draad weer opgepakt! Vorig jaar eigenlijk al. Begin december 2008 hebben we gedriŽn bijgekletst in Utrecht en gelijk een datum geprikt voor een jaar later. Het is Rotterdam geworden op 19 september 2009. Mooi weer en dus uitermate geschikt om (naast terrasbezoek) een rondvaart te maken. Volgend jaar weer, op een andere locatie!
 

Mini-reŁnie 4
We schrijven 26 oktober 2009 als het bestuur van de reŁnieclub weer bijeen is. Dit keer te Utrecht.
Vergaderen hoeft niet, maar gezellig keuvelen en wat ideetjes lanceren 'onder het genot van' is op zijn tijd reŁnie-waardig!
 
 

En Onno -die onderzoek op zee doet- heeft een massa aparte/mooie foto's te tonen... 
 

Mini-reŁnie 5, 6, 7, 8 en meer...
Meldingen van reŁnietjes krijgen we al langer niet meer...
Het bestuur komt jaarlijks trouw bijeen, maar altijd dezelfden op de foto's is niet de bedoeling van deze rubriek.

Loes, Gonnie en Beja (zie Mini-reŁnie 3) houden hun jaarlijkse bijeenkomst nog steeds vol!
Vorig jaar -in september 2010- zijn ze naar Zwolle getogen en hebben er exposities bekeken in museum "De Fundatie".

 
links Zwolle

rechts Leiden

Op 15 oktober 2011 was het al de vierde bijeenkomst. Leiden werd als bestemming gekozen. Eenmaal aangekomen, werd uiteraard eerst naar een locatie voor 'koffie met' gezocht en werd er -en passant- bijgepraat. Prima weer, dus buiten op het terras en in de zon! Daarna een bezoek aan het Museum Volkenkunde, dat helaas slechts gedeeltelijk geopend bleek. Toch was het er zeker de moeite waard. Vervolgens een rondgang maken door het hart van de stad, daarna gezellig iets eten en een datum prikken voor het volgende jaar! Een bestemming wordt dan een maandje van tevoren wel weer bepaald. Zo'n dagje is de reistijd vanuit respectievelijk Middelburg, Marknesse en Eindhoven zeker waard!

2012 is een dagje 's-Hertogenbosch geworden! Op 25 oktober was het droog, maar niet zonnig. Dat mocht de pret niet drukken. Na de koffie met de enige echte Bossche bol werd een Binnendiezerondvaart gemaakt. Hťťl interessant! Vervolgens een lunch in een locatie aan de Markt en toen een bezoek aan de Sint Jan. Tenslotte nog een warm drankje op de hoogste verdieping van V & D (omdat daar een fraai uitzicht is op een deel van de stad) en via de Bossche bollenbakker -thuis lusten ze die bollen uiteraard ook- weer huiswaarts. Tja, even een fotootje maken, daar is het weer niet van gekomen!
 
links Den Bosch

rechts Hilversum

En op 29-11-2013 (iets later in het jaar dan anders) werd 'Beeld en geluid' in Hilversum bezocht. Een aanrader voor een ieder! Er was zůveel, dat een aantal uren luisteren, kijken en doen eigenlijk niet genoeg was. En wie eventueel allerlei oude, favoriete programma's nog eens helemaal wil zien: trek er een weekje voor uit!

Zaterdag 8 november 2014 was weer een dag voor een uitje. Dordrecht was de bestemming. Na koffie 'met' is museum Simon van Gijn/"huis Simon van Gijn" bezocht.
 

WŠt een verzameling in een fraai pand... En na een goede lunch was er nog even tijd voor een bezoek aan de Grote kerk, waar nog een leuk gesprekje met koster mevrouw Rietveld plaatsvond.

In 2015 werd het Utrecht met een bezoek aan het Centraal museum. In 2016 Delft, waar de kerken (Oude en Nieuwe) goed werden bekeken. Op 24-11-2017 spraken we af in Den Haag om er de Escher-tentoonstelling in het paleis(je) aan het Lange Voorhout te zien. Heel fraai!

Mini-reŁnie 9

Eigenlijk is het getal 9 niet correct. Het bestuur komt so-wie-so 1 x per jaar bijeen om te vergaderen (reglementair), maar naast dat formele deel, wordt de bijeenkomst vooral als een reŁnietje gezien. En normaliter eten we dan gezellig -en lekker- met elkaar. De cijfers (financieel jaarverslag van de Dagoberts) zijn weer goedgekeurd te Utrecht, op 11 april 2014. Daarna was het genieten van vooral halve gerechten bij "Van Buuren". W.A. hebben we er dit keer weer niet gezien, maar die heeft het vast drukker dan ooit ;-)

Mini-reŁnie 10
Op 9 februari 2015 was er weer een bestuursvergadering. Dit keer in Breukelen.
Wim en Cees hadden weer keurig voor het financiŽle overzicht gezorgd en dat werd heel rap als prima beoordeeld. Een eerder geopperd plan met betrekking tot het nog ťťn keer een bescheiden reŁnie organiseren werd besproken. Meer daarover in de rubriek "Volg het nieuws".
Zoals gebruikelijk werd de bijeenkomst afgerond met een prima maaltijd bij de "toekan"-keten.

                 

Mini-reŁnie 11, 12, 13 en 14
Op 21-11-2015 zijn Gonnie, Loes en Beja bij elkaar gekomen in Utrecht. Het was weer tijd om elkaar te zien ťn om wat cultureels te doen. Het Centraal museum bleek echt iets te bieden te hebben. Veel exposities, voor elk wat wils! En dan afsluiten met een hapje en drankje.
        Rietveld                                                Bruna                                        en nog veel meer!
Op 14 oktober 2016 werd door "de drie getrouwen" Delft als bestemming gekozen. Zowel de Oude als de Nieuwe kerk werden bewonderd. Relatief nieuw in de Nieuwe kerk is een maquette van de grafkelder van de koninklijke familie. En een verhŠlen die de ronde doen...

24-11-2017 Escher in het paleis te Den Haag

02-11-2018 Maritiem museum Rotterdam

Terug naar ReŁnie 2008